Fotopast Bolyguard BG310-MFP + Solární panel + 2x baterie 18650 + 32Gb SD karta

Kód: 7558
Novinka Tip
Neohodnoceno
Značka: BolyGuard
ZDARMAZDARMA
bg310m1
6 590 Kč
Skladem

Nejmenší fotopast s odesíláním snímků na světě. A hned s rychlým 4G LTE modemem. Poznejte opravdu nadupanou fotopast velmi malých rozměrů. Fotopast podporuje dobíjecí li-ion baterie typu 18650, které lze dobíjet solárním panelem. Fotopast je maximálně vybavená a nechybí ani podpora cloudu Molnus. To vše za opravdu bezkonkurenční cenu!

Detailní informace

Detailní popis produktu

První nejmenší fotopast na trhu s odesláním záznamů na email/mobil nebo do cloudu Molnus. Fotopast BG310-M je revoluční fotopast, která přináší mnoho inovativních změn, které ocení každý uživatel.

Fotopast je možné nasadit jako bezpečností kameru k monitoringu nemovitostí, automobilů, zahrad a jiných věcí.  Největší předností je velmi rychlé odesílání záznamů díky 4G modemu a to včetně videa v té nejlepší možné kvalitě.

Podporuje dobíjecí baterie a solární panel

Velmi zajímavou změnou je použití dobíjecích baterií li-ion 18650 s napětím na článku 3.7V. Fotopast vydrží na stanovišti déle v porovnání s běžnými, velmi drahými líthiovými bateriemi velikosti AA.

Pokud použijete solární panel, bude tento dobíjet přímo vložené li-ion baterie 18650. Solární panel je připojen do fotopasti pomocí microUSB konektoru.

UPOZORNĚNÍ: Solární panel pracuje nejlépe na jižních stanovištích. Aby mohly být vložené baterie li-ion dobíjeny na plnou kapacitu, je zapotřebí slunného počasí.

Dokonalé snímky v každém ohledu

Fotopast podporuje také technologii BolyRaw, která se stará o dokonalé snímky v každém ohledu. Automatiky fotopasti dokáže nastavit dle světelných podmínek ISO i rychlost závěrky. Většina konkurenčních fotopastí má tyto hodnoty nastavené fixně.

Noční snímky jsou díky technologie BolyRaw upravovány podle křivky a je vždy dosaženo co nejlepšího rozložení světla. Výsledná fotografie tak není přeexponovaná, nebo podexponovaná.

 

Hlavní přednosti fotopasti BG310-MFP

Velmi malá velikost = fotopast lze dobře maskovat

Napájení dobíjecími li-ion akumulátory 18650, s možností dobíjení solárním panelem

Rychlý 4G LTE internet

Jednoduché ovládání a české menu

Podpora cloudu Molnus zdarma

Velmi zajímavá cena


Dobíjejte vložené baterie solárním panelem

Solární panel dobíjí vložené li-ion baterie 18650. V balení naleznete držák s vrutem, který jednoduše zavrtáte do stromu a upevníte solární panel. K připojení solárního panelu do fotopasti slouží microUSB konektor. Doporučujeme používat pro prodloužení životnosti fotopasti. Solární panel by měl být exponován na jih. Solární panel pracuje nejlépe za slunných dnů (jaro-léto).


4G fotopast s podporou Molnus online cloud zdarma!

Většina lidí dle naších zkušeností si zakoupí fotopast a každý druhý má problémy s nastavením. Molnus je zde pro vás, aby vám pomohl a usnadnil nastavení.  Stačí si založit účet a spárovat fotopast. Nikdy více nebude mít problémy s nastavením! 


Nejlepší poměr cena výkon

Mnoho naších fotopastí dosahuje oproti konkurenci výborných poměrů cena výkon. BG310-M posunula opět hranice v poměru cena/výkon. V balení naleznete zdarma 32GB SD kartu, 2x baterie li-ion 18650 v limitované edici dokonce solární panel zdarma (do vyprodání zásob). Kromě výše uvedených dárku dostanete nejmenší a nejmodernější zařízení s modemem 4G LTE s velmi dlouhou výdrží na stanovišti.

Fotopast podporuje cloud Molnus, který je zdarma!


Velmi malé rozměry = nenápadný špion

BG310-M je nejmenší fotopastí na trhu s odesíláním dat na email/mobil nebo cloudu Molnus. Rozměry fotopasti jsou často hodnotícím kritériem při výběru fotopasti.

Dříve platilo pravidlo, čím menší  fotopast je, tím méně umí. Žádná malá fotopast doposud neuměla odesílat záznamy. BG310-M vše mění. Kupte si malou, velmi výkonnou fotopast, která umí odesílat záznamy!


Dobíjecí baterie li-ion 18650

Zdroj napájení je to nejdůležitější a nejvíce zanedbávaná věc ze strany uživatelů. Všechny fotopasti jsou napájeny bateriemi v 99% jsou nejvíce používány AA baterie. Alkalické baterie mají mizernou výdrž. Lithiové jednorázové AA baterie v počtu 8 kusů přijdou vaší peněženku na 400 Kč.

BG310-M vše mění. Tato fotopast je napájena li-ion (lithiovými) bateriemi typu 18650, které lze dobíjet (součástí dodávky). Baterie lze dobíjet přes microUSB port na fotopasti nebo lze použit nabíječky těchto baterií (není součástí dodávky). V naší limitované edici, můžete zakoupit fotopast BG310-M se solárním panelem zdarma. Solární panel přímo na stanovišti za slunného počasí dobíjí vložené baterie přímo.

Baterie typu 18650 mají velkou kapacitu a nevadí jim ani mrazivé počasí.


Největší přednosti

  • Podporuje cloud Molnus
  • 4G LTE modem
  • Jednoduché nastavení fotopasti
  • Rychlost přenášení záznamu
  • Technologie BolyRaw vytvoří fantastické snímky
  • SMS dálková správa pro ovládání fotopasti z domu
  • Velmi malá velikost
  • Pracuje na dobíjecí li-ion baterie typu 18650
  • Možnost použití solárního panelu

Fotopast je vhodná

  • Na ostrahu majetku: domů, garáží, zahrad, aj …
  • Monitoring zvěře oceníte především nadstandardní citlivost a výbornou kvalitu fotografií
  • Pokud vyžadujete pokročilý management časovačů
 

Jak fotopast funguje v praxi

  1. Fotopast po instalaci střeží místo Vašeho zájmu. V případě narušení fotopast zaznamená pohyb a dle nastavení pořídí záznam.
  2. Záznam je fotopastí ihned odesílán dle nastavení na mobilní telefon nebo email.
  3. Fotopast přechází opět do režimu střežení a celá procedůra se může opakovat.

 


Dálková aktivace/deaktivace

V rámci aktivní dálkové správy můžete fotopast na dálku ovládat a vypnout tak například činnost odesílání nebo prodloužit/ vypnout focení.

Rychlé a pohodlné nastavení

Menu fotopasti je v CZ jazyce, pokud využijete cloudu Molnus, nastaevní Vám nezabere více jak 5 minut.

Rozlišení fotografií

až 18MPx

Zobrazovací senzor

CMOS senzor 5 migepixelů

Vzdálenost snímání PIR senzorů

max. 25 m při 25°C

Záznam videa

720p (1280×723) / VGA (640×483)

Záznam zvuku

Ano

Objektiv

F=2.8, FOV 55° automatická IR clona

České menu

Ano

Dálková správa

ANO, Android OS nebo SMS

4G/GPRS (přenosy na e-mail)

Nativní podpora 4G

Dálkový ovladač

Ne

GSM brána

Ano

Infra přísvit

Neviditelný 940nm

IR blesk

max. 20 metrů

Neviditelný přísvit

Ano

Paměť

externí SD karta až 32 GB

Parametry odesílání

4G, Odesílání fotografií, Odesílání videa

Počet možných odeslaných MSS/emailů

0 (neomezeně) až 99

Doplňkové parametry

Kategorie: Fotopasti
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: